Listig funktion

Osynlig fastsättning

Det är inte bara sladdar som inverkar på helhetsintrycket. För att verkligen få det snyggt är Kanallisten försedd med ett montageclips, som ger dig osynlig fastsättning utan synliga spik eller skruvskallar. Vi har utvecklat 3 olika fästdon som används för montage av golvlist och foder:

  • Plastclipset – för skruvning och skjutning med dyckertpistol (i trä eller stålregel)
  • Stålclipset – för skjutning i betong
  • Fästskenan – för dörr och fönsterfoder.

Alla fästdon är lika enkla att hantera och ger ett snabbt och snyggt montage i alla material.

Smart vid renovering

Tapetsering och målning kan du lätt utföra med Kanallisten monterad. Ta bort på listens förslutande lock och dra ned tapeten bakom listen. När du är klar är det bara att sätta på locket igen.

Gerningsfritt system

För att enkelt få snygga hörn och fina avslut så har vi tagit fram ett gerningsfritt system. Med hjälp av ytter- och innerhörn, foderklossar och avslut räcker det nu med en rak sågning. Det behöver inte ens vara exakt på mm kapning. Systemet medger ca 5 mm ”felkapning”.

U-Profil

Vill du kombinera installationskabel med användarsladd i Kanallisten använder du U-profilen, som läggs som ett lock ovanför strömkabeln. Krav för att ledningsdragningen skall vara S-märkt. Ovanför U-profilen kan du dra telefonledning, högtalarkablar etc.kablar etc.